Балканско изложение на развлекателната индустрия 2008

Новини


Дата: 17-09-2008

Предстои Балканско изложение на развлекателната индустрия 2008 и Източно-европейска конференция в областта на развлекателната индустрия
Организатор на форума е Българската търговска асоциация на производителите и операторите в игралната индустрия (БТАПОИИ)
Първото по рода си Балканско изложение на развлекателната индустрия (BEGE 2008) ще се състои в София от 30 септември – 2 октомври 2008 г. в Интер Експо и Конгресен център – зала 3 и 4. Паралелно с провеждането на изложението ще се състои и първата Източно-европейска конференция в областта на развлекателната индустрия (EEGS 2008). Изложението и конференцията са организирани от Българската търговска асоциация на производителите и операторите в игралната индустрия (БТАПОИИ).

BEGE 2008 ще събере водещи производители, оператори, инвеститори, световни и регионални специалисти в сферата на развлекателния бизнес, производството на оборудване, системи и специализирана техника за казина, игрални зали, развлекателни комплекси, хотелски, курортни и увеселителни комплекси, от целия източно-европейски и Балкански регион.

Организирането на това събитие има за цел да представи пред международната публика атрактивността на Балканския регион и големия му потенциал за развитие на услугите в сферата на игралния, развлекателния бизнес и туризма, съобщиха специално за сайта на БХРА http://www.bhra-bg.org/ организаторите от Българската търговска асоциация на производителите и операторите в игралната индустрия (БТАПОИИ).

Посетителите на конференцията ще могат да се запознаят с изследвания и анализи във всички основни области, засягащи игралния бизнес: законодателство, сертификациране, експлоатация, маркетингови стратегии, развитие на бизнес средата, нови технологии, както и интеграцията на игралния бизнес като част от туризма и развлекателната индустрия.

Изложението и конференцията ще бъдат своеобразен форум за информационен обмен на професионален опит и идеи по актуални теми в развлекателната и игрална индустрия. Организаторите са включили в богатата програма дискусии по въпроси, свързани със социалната отговорност и ролята на професионалистите в бранша, фирмени презентации, B2B срещи, като целта е да се подпомогне популяризирането на България и Балканския регион като геостратегическа и логистична дестинация.


Специални оферти  Џрепоръчано от Хотелсбг.нет
Ученически раници за първи клас
Ученически раници за първи клас

от
65 лв

Удобни и леки, ергономични и красиви

Виж офертата
Ученически раници за момчета
Ученически раници за момчета

от
65 лв

Ученически раници за момчета - стилни, удобни и мъжки!

Виж офертата
Ученически раници за момичета
Ученически раници за момичета

от
65 лв

Красиви ученически раници за момичета - розово и виолетове

Виж офертата
Български спални комплекти
Български спални комплекти

от
48 лв

Изискани форма и цветове, които се запазват при пране.

Виж офертата
Зелено детско халатче
Зелено детско халатче


22 лв  

Пухкав детски халат за баня, за плаж, за басейн

Виж офертата
Сутиени - луксозни и евтини
Сутиени - луксозни и евтини

Сутиени в различни ценови категории

Виж офертата
Луксозно перде
Луксозно перде

 

54 лв

Бежово едининично перде с апликация фигурална органза.

Виж офертата
Мъжки плувни шорти
Мъжки плувни шорти

 

43 лв

Бански за мъже. Колекция 2016. Български

Виж офертата
Мъжки бански
Мъжки бански

от
20 лв

Елегантни мъжки бански, произведени в България

Виж офертата